Darkmoonbaits Pro Staff TEAM

Our Pro-Staff team is not only the showcase but also enables us to work on new products for predatory fishing. Reinventing the "shad" is no longer possible, there are so many different products that you no longer know what to hang on your hook. We do our best to stay as original as possible and each product is tested and approved by a number of seriously dedicated anglers. their input from up-to-date catch reports and product testing makes the bait to fall or catch. Our main goal is to ensure that our products are fit for purpose and to really increase productivity while fishing. Learn more about our Pro-Staff in the team bios in this section of the website.

Joffrey Vanalken (BE)

Speciality: predators - boat

Joffrey “Jof” (20-03-1992) ging voor de eerste keer vissen op 8 jarige leeftijd, zijn papa nam hem mee voor snoekbaars te belagen vanaf de oever met levend aas. Jof ving met maden de aasvisjes en John hing deze dan vervolgens aan de haak voor de glasogen. In 2004 startte hij samen met zijn papa met bootvissen, toen nog uit een klein polyester bootje genaamd “FishHunter 370”. In 2005 op 12 jarige leeftijd ving Joffrey zijn eerste meter snoekbaars, verticaal op een shadje. Na het eerste bootje, kwam er nog een 2de, om vervolgens een volledig uitgeruste Lund 1625 classic aan te kopen waar ze tot op de dag van vandaag nog zeer tevreden mee zijn. Jof en zijn papa zijn de laatste jaren bijna uitsluitend pelagisch aan de slag geweest en hebben een heel palmares aan grote vissen op hun naam staan! Ze zijn bijna iedere week op het water voor nieuwe avonturen.

Johnny Vanalken (BE)

Speciality: predators - boat

John (01-05-1960) voor de vrienden is al van kleins af aan gefascineerd door vissen. Vroeger ging hij mee met zijn vader vissen op voorn en snoek, het duurde dan ook niet lang voor hij in die tijd zijn eerste bamboe stok kreeg en zo zelf aan de slag kon. John viste zowel op snoek als snoekbaars vanaf de oever met levend aas. In 2004 heeft hij zijn eerste bootje aangekocht en zo dus ook met kunstaas beginnen te vissen. Momenteel vist hij vanuit een Lund die volledig ingericht is voor het roofvissen met de beste materialen. John heeft dus al bijna een halve eeuw aan vis ervaring, momenteel vist hij samen met zijn zoon Joffrey. John heeft al 10.000den vissen gevangen waaronder een hele bundel aan grote vissen. HIj is van alle markten thuis: werpen op snoek met groot aas, baarzen met crankbaits, verticalen, pelagisch vissen,… noem maar op!! Snoeken van 130+, baarzen van over de 50cm en snoekbaarzen van tegen de meter grens, roofblei, meerval… zijn geen uitzonderingen meer voor hem! Samen met zijn zoon Joffrey is hij bijna iedere week wel ergens op het water te vinden op zoek naar grote roofvissen!

William van Bijnen(NL)

Speciality: Predators - floattube

Ik ben William van bijnen, ik vis al vanaf mijn 4e levensjaar, op mijn 5e ving ik mijn eerste snoekbaars aan de Maas! Destijds met aasvissen. Nu alweer heel wat jaren alleen met kunstaas onderweg! Ik ben altijd gefascineerd geweest in de vele vormen en maten van rubber kunstaas!😍 vandaar dat ik uiteindelijk bij Darkmoonbaits uitgekomen ben! Ik vis nu al weer heel wat jaren met dit kunstaasmerk! En ben er zeer over te spreken! Zoveel grote snoekbaarzen en snoeken met deze aasjes gevangen! Daarom vond ik het ook n hele eer om als Pro staffer voor dit merk te mogen vissen! Mijn favoriete vistechnieken zijn op stipt nr 1 het pelagisch vissen op snoekbaars & grote snoek! Maar ik mag ook heel graag op baars vissen met allerhande technieken zoals nedrig en twitchbaits. Vriendelijke roofvisgroeten William

Rik Silvrants

Speciality: predators - floattube

Mijn naam is Rik Silvrants, 29 jaar jong en sinds klein af aan al bezig met vissen, wat begon op witvis ging over naar ettelijke jaren als karpervissen en in 2021 raakte ik volledig in de ban van het bellyboat vissen op al onze rovers.. Het pelagisch vissen als mijn “specialiteit” doe ik daarnaast nog graag vissen op grote baars met carolina rig’s of twitchbait vanuit de kant of uit de bellyboat. Tight Lines 🫡